четверг, 31 января 2008 г.

ПРВИОТ КУР – КОТА ГАЈ

Кога станав полнолетен, мојот пријател се чинеше поинаков. Го познавав уште од основно училиште, но сега кога училиштето заврши засекогаш, сакав нешто повеќе од дружење и слично. Го сакав НЕГО! Најпрво бев шокиран од фактот дека чувствувам нешто кон него. Но, сакав и тој да знае што чувуствувам.
Една вечер тој се беше скарал со девојка си, и беше раскинал и ме замоли да живее извесен период кај мене. Му реков дека нема проблем и оти може да дојде. Кога пристигна, јас го бев чекал на вратата за да му отворам (мојот стан всушност беше гарсониера). Додека се качувавме му реков дека ќе мора да спиеме во ист кревет. Тој, пак, објасни дека тоа воопшто не му пречи.
Кога влеговме во станот ми рече:
- Ќе ти пречи ли да се истуширам?
- Не, повели, - реков јас.
По четири минути ја подотворив вратата и ѕирнав. Тој дрнкаше, а неговото газе беше исполнето со дилдо! Курот ми стана толку тврд, што дури почна да ме боли. Тивко ја затворив вратата. “Господе!”, си помислив. “Та, тој е геј!”
Набрзина почнав да дрнкам, со цел да ми омекне, за кога тој ќе се врати да не го забележи мојот кур од 18 сантиметри. Сепак, носев кошаркарски шорц, па ако ми е дигнат тоа јасно ќе се види. Го направив тоа набрзина за да не ме фати. Тој излезе, а на себе имаше кошаркарски шорц и маица без ракави. Никогаш не сум го видел во таква, зашто секогаш носеше широка и развлечена маица со ракави. Не можев да си поверувам дека изгледа речиси совршено! Немаше јаки стомачни мускули, но во истовреме немаше ни стомаче.
Му објаснив дека може да остане колку што сака, но ако мисли тоа да биде за подолго, ќе мора да ги делиме сметките и станарината. Тој, пак, ме потсети дека работи во близина, така што ќе може да ги покрие трошоците. Потоа му реков дека ќе мора да си легнеме, зашто следниот ден и двајцата бевме на работа.
Се разбудив среде ноќ и почувствував како несто мазно ми го гали газето. По неколку секунди сфатив: тоа е раката на другар ми. Поминаа уште неколку секунди и повеќе не можев да издржам! Посегнав, ја ставив мојата рака на неговата и го натерав добро да ме фати за газ. Тој беше изненаден, но јас се завртев и му кажав што чувствувам. Тој, пак, ми одговори:
- И јас отсекогаш сум чувствувал нешто за тебе.
Потоа посегна со раката, ме фати за коса и ми рече:
- Те сакам.
Му одговорив:
- И јас те сакам.
Го фрливме ќебето со кое бевме покриени, ни стана жешко. Потоа се приближивме еден кон друг. Тој ги допре своите беспрекорни, полни, сочни усни на моите и ми го подари најневеројатниот бакнеж во животот.
Потоа му реков:
- Еби ме сега, ужасно те посакувам!
Без никакво размислување ме легна на грб, ми ги рашири нозете и почна да го лиже мојот анус. Беше ТОЛКУ добро, што мислев дека не постои ништо поубаво на светот. Немав право. Тој легна на грб и ме придржи да се наместам на врвот на неговиот голем кур. Само што почна да пенетрира, ми доаѓаше да врескам. Толку многу боли! Но, почнав да се движам нагоре-надолу, а мојата болка се претвори во најубаво чувство. По пет минути тој сврши во мене, а јас на неговите гради. Ја излижав спермата од неговите гради, се мушнав во него и заспав. Кога се разбудив следното утро, се чувствував прекрасно. Се уште живееме заедно на истото место, но сега сме многу поискусни. Денес отидовме заедно да го купиме нашиот прв геј порнофилм за да научиме нешто ново. Јас, пак, си купив свое дилдо, за да имам помош кога сум слободен, додека моето момче е на работа.

Превод од англиски: Емил Ниами

Комментариев нет: