вторник, 5 февраля 2008 г.

ШТО МОЖАМ ДА СТОРАМ - ЕНТОНИ

Што можам да сторам
кога птицата треба да умре?
Што можам да сторам
кога е преслаба да лета?
Што можам да сторам
кога ме повикува:
мамо, помогни ми да живеам!
Што можам да сторам?

Препев од англиски: Љупчо Петрески

Комментариев нет: